Pas på fælden 95% går i

Pas på fælden 95% går i

En ting har jeg lært med sikkerhed.

Ingen forærer dig noget i livet. Måske med undtagelse af dine forældre, men ellers er det 100% op til dig at få tingene til at ske.

Der, hvor du er lige nu er takket være dig selv. Dine handlinger, dine tanker har placeret dig der, hvor du er. 

Miljø og opvækst har en betydning, men pas på med at bruge det som en undskyldning. 

Du kan være stærkere end dit miljø, eller du kan bukke under for det.

Du kan bruge alle dine dovne venner som undskyldning eller påskud for, at du selv er doven.

Eller du kan sige fuck det, tage dig sammen og gøre noget.

Hvis du er den største fisk i søen, så er du i den forkerte sø.

Hvis du er den klogeste i rummet, så er du i det forkerte rum.

Selvtilfredshed er farligt. Du bør aldrig være tilfreds med der, hvor du er.

Hvilket samtidig skal balanceres med, at du bør være taknemmelig for det du har.

Livet er fyldt med den slags svære balancer. 

Men i hvertfald, hvis du er omgivet af mennesker, der har præcis de samme resultater som dig, så er der noget galt. 

Problemet er, at du lever i en boble, hvor det virker som om, at du gør det godt. I virkeligheden er der andre, der gør det langt bedre, som arbejder langt mere og konstant udvikler sig selv. 

Vi bliver tilfredse med os selv når vi gør det lige så godt, eller bedre end dem i vores omgangskreds. Og når det sker, så mister vi sulten efter at opnå mere.

Farligt, farligt, farligt.

Led efter de mennnesker, som virkelig går til den. Dem som hele tiden er i gang med noget. Fuck dine venner, der ser netflix dagen lang, stener og ikke laver en skid produktivt. 

De er sikkert gode mennesker, og i er sikkert gode venner, men deres middelmådighed smitter af på dig. Og du er ikke ansvarlig for at ændre dem, det er de selv. Og hvis de ikke selv kan se, at deres livsstil ikke fører dem nogen vegne i livet, så kan du ikke hjælpe dem. 

Livet er ubamhjertigt på den front. Sandheden er, at det er en meget lille procentdel af befolkningen, der bliver succesfulde. Og hvis du hænger ud med majoriteten, den forkerte procentdel, så bliver du som dem.

Du er en refleksion af de 5 mennesker du bruger mest tid med. Så hvem bruger du mest tid med? Og ønsker du et liv, der minder om deres?

Der er sindsygt mange muligheder i livet, hvis du selv skaber dem. 

Mange mennesker venter på muligheden, men den opstår sjældent. Når den gør, så er de ikke klar, for de havde ikke forberedt sig. 

Forbered dig.

Hvordan gør du det?

Find ud, hvad dit mål er, og begynd så at læg en plan for, hvordan du vil opnå den.

Stop med at tro, at du skal kende hele vejen på forhånd. Det skal du ikke. Det eneste du behøver at vide er, hvad dit næste skridt er. Når du har taget det, så vil det næste trin vise sig. Sådan fortsætter det indtil du er i mål. 

Når du når målet, så sætter du et nyt. Det stopper aldrig. Og det er faktisk det smukke ved livet. Der er altid mere at opnå, mere at lære, flere mennesker at kende, flere gode minder. 

Men vær ærlig med dig selv. Gør du dit bedste lige nu? Kunne du gøre mere? Hvad kunne du gøre?

Ofte er svaret simpelt. Vi ved godt, hvad vi kunne gøre, som vil skubbe os fremad. Der er bare så mange gode undskyldninger for ikke at gøre det.

Vi lader tvivlen, frygten komme i vejen. Er det nu også det rigtige? Vil det virke? Fuck man, der er ingen, der ved om det vil virke, men du finder først ud af det når du prøver.

Edisson prøvede 1.000, nogle siger 10.000, forskellige opfindelser af før han lavede lyspæren, og i dag findes den i hvert eneste rum, på hver eneste gade. 

Men jeg vil afsløre noget for dig. Når du først har fundet ud af, hvad det er du virkelig gerne vil opnå i dette liv, hvad det er du virkelig begærer, så forsvinder frygten. 

Men du bliver nødt til virkelig at begære det.

Det er ikke sådan, åh, den der bil kunne være ret fed at køre rundt i.

Det er sådan, jeg vil køre i den fucking bil uanset, hvad det fucking kræver, og jeg er ligeglad med, hvad andre siger om den måde jeg har tænkt mig at få råd til den bil, for jeg ved, hvor jeg vil hen og der er intet, der kan stoppe mig, agtigt. 

Chill.

Men seriøst. Man kan ikke gøre noget halvt, og tro, der kommer noget fedt ud af det. Kast dig ind i det makker. Hvad drømmer du om?

Spotify

Podcast - DLCLUB