5 sjove ting til en sindssyg studenterkørsel (Inspiration)

5 sjove ting til en sindssyg studenterkørsel (Inspiration)

VIL DU HAVE FORSLAG TIL, HVORDAN DU FÅR DEN VILDESTE STUDENTERKØRSEL?

I denne artikel har vi samlet den ultimative liste til studenterkørslen. Medbring én eller flere af de her gadgets på jeres tur.

Så får i med garanti en kørsel, som folk fra andre klasser bliver maks jaloux over. 

Læs videre, hvis du vil skabe en ekstraordinær studenterkørsel.

h

SKAL JERES FEST OPNÅ EN EUFORISK INTENSITET?

Forestil dig, at du ser en studentervogn komme kørende. Musikken spiller, folk råber, danser og er glade. Samtidig vælter der blå eller rød røg ud fra siderne af lastbilen. Oppe på vognen er der den vildeste fest du længe har set i gang. Vil du ikke gerne være en del af den fest? Med en billig røgmaskine kan du tage festen på studenterkørslen til nye højder.

Med en røgmaskine vil i helt sikkert skille jer ud fra andre studentervogne, og alle ville ønske de var med på netop den vogn du kører på. Du tror måske, at en røgmaskine er dyr og besværlig at bruge? Det er heldigvis ikke tilfældet. Vi har fundet den bedste røgmaskine til prisen på markedet lige nu. Hvis i splejser den på klassen, så skal hver mand af med under 25 kr. Samtidig medfølger der en simpel fjerbetjening og brugsvejledning, der gør betjeningen af maskinen super simpel. 

KØB DEN NU - SPAR 17%

✔️3 forskellige led-lys = Ild- og flammeeffekter

✔️1200 watt = Røg i en enorm mængde

✔️Mest røg og effekt for pengene

✔️Studenternes favorit

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

BEGRÆNSET ANTAL TILGÆNGELIGE

h

VIL DU HAVE FLOOR TIL AT BRÆNDE SAMMEN?

Et fedt element, der kan varme ethvert dansegulv op er laserlys. Lyset underbygger stemningen på gulvet og vil få dig og dine venner til at slå jer fuldstændig løs. Hvis lyset kombineres med røgmaskinen giver det nogle utroligt fede effekter, hvor laseren kan ses skære igennem røgen. 

Det er de færreste gymnasieklasser, som tænker over at medbringe en laser på deres kørsel. I vil altså få en kørsel ud over det sædvanlige, hvis i anskaffer jer en. Vi har fundet den fedeste laser til din studenterkørsel, hvor du får enorm værdi for pengene. Det er meget lige til at betjene laseren, så det bliver ikke et problem at få sat den op på dagen for studenterkørslen. 

KØB DEN NU - SPAR 23%

✔️1 Leveringsdag

✔️Kun 33 kr. pr. person, hvis i splejser

✔️21 Automatiske programmer - Ikke nødvendigt med tekniske færdigheder

✔️Det mest populære valg

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

BEGRÆNSET ANTAL TILGÆNGELIGE

h

FÅ DINE VENNERS HEMMELIGHEDER - ELLER GIV DEM STØD

Vil du gerne skabe ekstra spænding på kørslen og finde ud af dine venners hemmeligheder? Find fx ud af, hvem de har et godt øje til, hvem de gerne vil have med hjem efter kørslen eller andet du gerne vil vide. Se dem vente anspændt på om deres svar bliver godkendt af detektoren, eller om de spjætter når de får stød. 

Du kan nemt bruge løgnedetektoren i druklege, eller lave jeres egen drukleg med detektoren. Det kunne f.eks. være, at man skal man drikke hver gang man får stød. Samtidig skal man også drikke, hvis man stiller et spørgsmål, og personen der svarer ikke får stød. Løgnedetektoren giver jer et hav af muligheder for at få en spændende og adrenalin-fyldt kørsel.

KØB NU - MODTAG PAKKEN I MORGEN

✔️Vælg mellem høj/lav stødstyrke

✔️15 dages fortrydelsesret

✔️Maksimum spænding til prisen

✔️Studenternes favorit

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

BEGRÆNSET ANTAL TILGÆNGELIGE

h

SKAB UNIKKE ØJEBLIKKE - OG DE SJOVESTE MINDER

Det er sommer og du kører rundt i studentervognen. Du har det varmt. Med på lastbilen har du medbragt et hemmeligt våben. Du griber det og går i gang med at angribe dine venner. Hujende og skrigende dukker de sig, når du sender en iskold vandstråle deres vej.

Der går ikke kort tid før, at de har fået fat i en vandpistol og begynder at kæmpe imod.

Adrenalinen suser ud i din krop pga. det kolde vand og legen med dine venner.

Dejligt afkølede slutter i fred, giver hinanden en krammer og skåler.

Ovenover jer skinner solen. 

KØB NU - FÅ EN VIDUNDERLIG DAG

✔️Bedste vandpistol til prisen på markedet

✔️Hurtig levering

✔️Garanti for grineren øjeblikke

✔️Perfekt til studenterkørsel

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

h

FRA NORMAL STUDENTERKØRSEL TIL 100% ABEFEST

Vil du gerne have opmærksomheden fra alle på studentervognen, eller endda dem der jaloux går forbi jeres vogn? Med en megafon kan du råbe alle op og få dem til at lytte til, hvad du har at sige. Du og dine klassekammerater kan fx bruge den til kampråb eller slagsange for jeres klasse.

I kan også råbe lige det i lyster til de forbipasserende, og være sikker på, at de hører det. Megafonen kommer uden tvivl til at sætte ild til stemningen og fange folks opmærksomhed. 

KØB NU - SPAR 17%

✔️Høj lydstyrke

✔️Bliv hørt af alle

✔️Garanteret kaos og vild stemning

✔️Essentiel for en sjov studenterkørsel

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

BEGRÆNSET ANTAL TILGÆNGELIGE

Vil du have endnu flere forslag til, hvordan i får en vildere studenterkørsel end alle andre? Så tjek vores "Nødvendige ting til studenterkørsel"!

Studenterkørsel råd

1. Få en god nats søvn inden.

På dagen for studenterkørslen kommer du til at være oppe og køre det meste af dagen. Du kommer til at danse eller hoppe rundt i 10-12 timer. Sandsynligvis kommer du også til at skråle med på sangene i hører over anlægget. For at have energi til alt dette bør du undgå at blive op hele natten inden. Du ved sikkert selv nogenlunde, hvor meget søvn du skal have for at føle dig frisk dagen efter. 

2. Tag en lille slapper, hvis du er udkørt.

Studenterkørslen er super fed, men man er også meget i gang i lang tid. På min egen studenterkørsel snuppede jeg en lille lur på et af de længere stop. Det behøver du selvfølgelig ikke gøre, men det er helt i orden lige at tage en pause. Grib muligheden for at sætte dig ned med et glas vand, når den er der. Så kan du lige lade batterierne op. Der er ingen, der siger du skal være 100% på hele dagen. 

3. Kæde-rygning kan ikke anbefales.

Det er nok ikke gået dig forbi, at rygning ikke er det sundeste. Vi anklager dig ikke, hvis du ryger til dagligt eller til fester, men det er en god ide at holde det lidt under kontrol på kørslen. Ellers får du ikke nok ilt ud til dine muskler, som gerne skulle kunne arbejde på floor det meste af dagen. 

4. Start din dag som en vinder.

Stå op når din alarm ringer, tag et koldt bad, spis en sund morgenmad og drik 1-2 store glas vand. Så er du godt kørende. Du kan også med fordel sige til dig selv “I dag bliver en god dag”. Hvis din hjerne hører det nok gange, så kommer det også til at ske. 

5. Tænk på dig selv, ikke på andre.

Det vigtigste på dagen for studenterkørslen er, at du har det fedt. Prøv at undgå at tænke over, hvad andre forventer af dig. Bare kør din helt egen vibe. Hvis andre kan se, at du hygger dig, så vil de gerne være i selskab med dig. Opfør dig så skørt og vildt som du overhovedet har lyst til.

Vi har uddybet rådene i vores indlæg “ 7 Studenterkørsel råd: Sådan får DU den bedste dag”. Du får også to ekstra punkter, som vil forbedre din dag endnu mere.