Ofte stillede spørgsmål

Hvordan vælger jeg, hvad prisen for min opgave skal være? 

Dette behøver du ikke bekymre dig om. Vi fastsætter den pris for alle opgaver vi udgiver, som vi mener giver den største mulighed for salg. Når du uploader en opgave er det fint, hvis du bare vælger en tilfældig pris. Baggrunden for, hvordan vi fastsætter denne pris kan du læse lidt nærmere om her.

Når vi gennemgår uploadede opgaver tjekker vi, hvor stor konkurrencen er for den pågældende opgave. Det vil sige, at vi undersøger, om der findes opgaver af samme type på andre hjemmesider. Vi vurderer også opgavens kvalitet, sammenholdt med det man ellers kan finde på andre hjemmesider.

Hvis der er lav konkurrence for ogpavetypen, så kan vi hæve prisen lidt. Hvis der er stor konkurrence for opgavetypen, så bliver vi nødt til at sænke prisen lidt, for at tiltrække flere købere. 

Hvordan uploader jeg min opgave?

Når du først er kommet i gang med at uploade, så tager det kun ca. 1 minut at uploade hver opgave. Det skyldes, at du ikke nødvendigvis behøver udfylde alle de oplysninger, der bliver bedt om når du uploader en opgave. Den del af arbejdet skal vi nok tage os af. 

Du kan læse vores guide til, hvordan du uploader din opgave her. Når du har læst guiden er du klar til hurtigt og nemt at uploade dine opgaver. 

Du kan også se en videogennemgang af uploadingsprocessen nederst på denne side: 

Hvorfor er prisen på min opgave ændret?

Derudover foretager vi også en individuel vurdering af, hvilken pris en opgave potentielt kan sælges for. Hvis vores vurdering ikke stemmer nogenlunde overens med den pris som brugeren har valgt, så vil vi ændre den. Du er naturligvis altid velkommen til at ændre prisen igen, hvis du er helt uenig i det prisleje vi har valgt.

Hvorfor kan jeg ikke uploade min opgave?

1.Din fil overskrider vores maksimalt tilladte filstørrelse på 10 mb

2.Din fil er ikke understøttet af vores hjemmeside. Du kan uploade disse filtyper på godeopgaver.dk; PDF, DOCX, JPG, PNG, IP, DOC, PPTX, XLSX, ODS, RTF, TXT, ODP

Hvorfor kan jeg ikke uploade mit billede?

Billeder må ligesom opgaver/noter ikke overskride 10 mb. Dit billede skal også være i formatet png eller jpg for at kunne uploades.

Husk, at du ikke må uploade billeder fra fx google som du ikke har rettighederne til. Vælg enten et billed fra en gratis billedplatform eller tag et screenshot af forsiden på din opgave. 

Hvornår kan jeg få mine penge udbetalt?

Du kan til enhver tid få udbetalt dine penge. Det er ligemeget om der står 5 kr. eller 500 kr. på din konto. Du skal have oprettet en paypal konto for at få udbetalt dine penge.

Video, der viser, hvordan du uploader opgaver:

 

Denne side anvender cookies. Ved fortsat brug af siden accepterer du vores brug af cookies.