Om os

Artikler om www.godeopaver.dk.

Artikel fra Århus Onsdag. Kan læses her


Artikel fra Jyllandsposten. Kan læses her

 

Godeopgaver.dk er stiftet på baggrund af to evige sandheder

  1. Alle studerende kan få brug for inspiration
  2. Alle studerende har brug for flere penge til byturen

Kort og godt gør Godeopgaver.dk det muligt at sælge opgaver og noter som du allerede har lavet. Ikke nok med, at du her kan opnå en lukrativ sideindkomst, så hjælper du også dine medstuderende, der mangler lidt inspiration til at gøre deres opgave færdig. Netop inspiration er et af de primære formål med godeopgaver.dk, og derfor bekæmper vi aktivt plagiat. Du kan læse om vores indsat for at holde hjemmesiden plagiatfri her.

Du kan finde en detaljeret guide til præcis, hvordan du kommer i gang her

Indtjeningsmuligheder

Én opgave kan principielt sælges hundredvis af gange! Det vil sige, at du med en opgave til blot 5 kr. pr. stk. kan tjene op i mod tusindvis af kroner - Alt sammen for én enkelt opgave. Jo flere du sætter til salg jo mere har du mulighed for at tjene.

Med fokus på kvaliteten og anvendeligheden af vores materiale tror vi på, at i vil blive glade for Godeopgaver.dk. Der har manglet en seriøs markedsplads for køb og salg af opgaver, som har været målrettet gymnasieelever. Det problem er løst nu.

Overordnet set slipper du for et fast månedligt abonnement og er sikret opgaver af høj kvalitet, da vi manuelt checker alle igennem inden de udgives på siden. 

Vi vil løbende arbejde på at integrere nye og bedre løsninger, hvilket vil gøre brugeroplevelsen bedre og omkostningerne endnu mindre (Selvom de i forvejen er relativt lave). På den måde sigter vi efter, at forøge sælgerens andel, hver gang der sælges en opgave. Vores andel går til at betale 25% moms, transaktionsgebyrer og driftsomkostninger som f.eks. webhosting.

Hvis du har ideer, ris, eller ros ifm. siden er du mere end velkommen til at kontakte os!

Denne side anvender cookies. Ved fortsat brug af siden accepterer du vores brug af cookies.