Rapport eksamensprojekt - fysik B

By joha5049
1
(0)
0 60
kr20
Kan Downloades
pdf

Rapport omhandlende fysikprojekt med genstand som falder ned i vand. Afleveret 23/4 2018. Indeholder grundige beskrivelser, tegninger, målinger, teori og komplicerede udregninger. Indeholder forskellige temaer, såsom kræfter og kinematik. Kan bruges som inspiration til hvordan man man skal opstille sin rapport, og til hvilket indhold den skal have.

 

Kommentar fra GodeOpgaver.dk: En rigtig fin og detaljeret beskrivelse. Meget ordrigt.

Detaljegraden af beskrivelsen gør det let at forstå fysikken i problemstillingen.

Selvom forfatteren ikke er helt tilfreds med sin teoridel, så er det mest relevante faktisk beskrevet i indledningen.

Man kunne inkludere en (forenklet) sammeligning mellem målte værdier og forventede værdier.

Layoutet er generelt meget overskueligt, mere formatering ved oplistning kan anbefales.

Tegningerne er gode - hint: de bliver endnu bedre ved indscanning frem for fotografering.

Uddrag Mit formål med projektet, var at undersøge hvordan en genstand bliver påvirket af forskellige kræfter, når den efter et frit fald, falder ned i noget vand. Når en genstand bliver sluppet fra en vis højde over vandoverfladen, bliver genstanden påvirket af tyngdekraften og genstanden falder ned. Efterhånden som genstanden falder ned, vil dens hastighed blive større. Når genstanden så rammer vandoverfladen, vil genstanden også blive påvirket af vandmodstanden og opdriften i vandet, som trækker i den modsatte retning af tyngdekraften og får genstandens hastighed til at falde. Hvis genstanden er flydende, vil opdriften på et tidspunkt få genstanden til at stoppe med at bevæge sig nedad og på et tidspunkt få genstanden til at bevæge sig tilbage til vandoverfladen.
Karakter 10
Skole htx
Klassetrin 2g

Ingen anmeldelser fundet.

  • Admin

    Admin

    Kommentar fra GodeOpgaver.dk: En rigtig fin og detaljeret beskrivelse. Meget ordrigt. Detaljegraden af beskrivelsen gør det let at forstå fysikken i problemstillingen. Selvom forfatteren ikke er helt tilfreds med sin teoridel, så er det mest relevante faktisk beskrevet i indledningen. Man kunne inkludere en (forenklet) sammeligning mellem målte værdier og forventede værdier. Layoutet er generelt meget overskueligt, mere formatering ved oplistning kan anbefales. Tegningerne er gode - hint: de bliver endnu bedre ved indscanning frem for fotografering.
    5 måneder siden Svar

Denne side anvender cookies. Ved fortsat brug af siden accepterer du vores brug af cookies.